JOBBA HOS OSS

Varför Rörteknik?

Rörteknik i Farsta AB är ett väletablerat företag som grundades 1992 i Farsta. Företaget består av 8st tjänstemän och 37st rörmontörer. Vi har idag vårt säte i Högdalen och utför rörtekniska arbeten i hela Stockholmsområdet.

Är du intresserad att jobba med några av rörbranchens mest välmeriterade och vassaste medarbetare som drivs av att fokusera på kunden till 100% samt tekniska utmaningar i varierande storlek så skall du söka dig till Rörteknik.

Vi eftersträvar alltid att jobba med ett stort engagemang och ansvarstagande i alla led och projekt för att skapa så stor framgång för oss men framför alltför våra kunder.

Lediga tjänster

Vi är inne i en stark tillväxtfas och söker just nu dig med en bred kunskap inom branschen. Då vi ligger i framkant med tekniska lösningar och digitala verktyg ser vi gärna dig som är tekniskt lagd. Du är självgående, noggrann och ansvarstagande. Du kan ta egna initiativ för att lösa problem.

Vi söker i första hand certifierade VS-montörer samt rörsvetsare med mångårig erfarenhet som är intresserade att bli en av våra nya medarbetare.

Meriterande

Krav

För mer information om våra lediga tjänster, kontakta:
johan@rorteknikfarsta.se +46 72 726 41 71
patric@rorteknikfarsta.se +46 70 992 67 00